29 Jul

Prezentare Belsugului Residence – garsoniere si apartamente cu 2 si 3 camere

Proiectul cuprinde 8 blocuri D+P+5 şi D+P+6, dezvoltat în mai multe faze de construcţie. Primele 5 blocuri sunt finalizate şi locuite, iar faza urmatoare din proiect sunt prevazute constructia pentru inca 3 blocuri cu 250 apartamente.
În ultima faza de constructie, respectiv Blocurile 6,7,8, sunt disponibile 250 apartamente (garsoniere, 2 camere si 3 camere), impartite pe 3 scari. Termenul de livrare, pentru primele 2 scari, este programat pentru august 2017, iar scara 3 pentru luna decembrie 2017.

Elemente construcţie

  • Structura clădirilor este pe cadre, cu stâlpi
  • Compartimentările din cărămida POROTERM eficientă
  • Închiderile exterioare sunt fie elemente de structura (diafragme de beton), fie pereţi din cărămidă eficientă. Faţadele sunt termoizolată pe toată suprafată conform normativelor în vigoare.
  • Blocurile sunt prevazute cu lift si oferă o gamă diversificată de locuinţe, care variază în funcţie de suprafaţă şi număr de camere în 3 tipuri: garsoniere, 2, 3 camere.

Proiectul este prevăzut cu: spatii de parcare, aspect elegant si luminos, pardoseli din granit, contorizare separată ce optimizează consumul de apă caldă şi căldură, contorizare individuală pentru toate utilităţile cu citirea consumului din exteriorul apartamentului, reglare individuală a consumului de utilităţi.

DORITI MAI MULTE DETALII?

Contactati-ne chiar acum la telefon: 0749.11.55.11/0745.00.55.00, sau completati formularul de contact:

 [si-contact-form form=’1′]