Apartamente Plaza Mall

Apartamente locatie premium

Finisaje lux

Apartamente Premium Plaza un proiect de apartamente noi construit in stil ‘Boutique’, reprezentand o adevarata intruchipare a confortului intr-o zona premium a Bucurestiului. Locatia si finisajele fac din acest proiect mic un concept rezidential demn de toata atentia ta.

Situat in imediata vecinătate a mall-ului Plaza România pe str. Silistraru nr. 24, dispune de nenumărate facilităţi în ceea ce priveşte accesul facil către principalele artere ale Bucureştiului, cât şi către importante centre comerciale, mijloace de transport în comun (staţia de metrou Lujerului, autobuze, tramvaie), şcoli, grădiniţe şi centre medicale.

Proiectul S+P+4E+5R este alcătuit din 15 apartamente de 2, 3 şi 4 camere precum si 2 Penthouse-uri de 4 camere cu design unic, ce ofera imaginea unei locuinţe perfecte, atat prin locaţie excelentă dar si prin finisajele de exceptie si bun gust.

Fiecare apartament este prevazut cu un loc de parcare localizat atat in subsolul blocului cat si suprateran (care se vor oferi contracost locatarilor. Vezi preturi aici….)

Tipuri de apartamente

Apartamente 3 camere
Apartamente 4 camere

Detalii contact

Info Line:  0749 115 511

Email: Proprietatinoi@gmail.com

facebook.com/www.premiumplaza.ro

Luni-Vineri: 09:00-18:00
Sambata: 10:00 – 14:00