Despre Proiect

Apartamente noi Militari. Complexul rezidential de garsoniere si apartamente noi Militari Belsugului Residence, cuprinde 8 blocuri noi de apartamente D+P+5 si D+P+6, si este dezvoltat in mai multe faze de constructie pana la sfarsitul anului 2017. Primele 5 blocuri de apartamente sunt finalizate si locuite, in prezent fiind in constructie blocurile 6,7,8 din proiect.

Acum locuri de parcare disponibile. Pret 2500 Euro+TVA


Ansamblul cuprinde aproximativ 700 apartamente, garsoniere si apartamente cu 2 si 3 camere, multe dintre ele deja livrate in primele faze de constructie.

Apartamente 2 camere Belsugului Residence disponibile gasiti si in blocurile 6,7,8 aflate  in autorizare unde sunt disponibile 250 apartamente, termenul de livrare fiind programat pentru Mai 2018.Belsugului Residence

Va rugam sa trimiteti cererea dvs pe email belsuguluiresidence@gmail.com si veti fi informat din timp despre toate detaliile proiectului.

Elemente construcţie

  • Structura clădirilor este pe cadre, cu stâlpi
  • Compartimentările apartamente/garsoniere sunt realizate cu caramida
  • Închiderile exterioare sunt fie elemente de structura (diafragme de beton), fie pereţi din cărămidă eficientă. Faţadele sunt termoizolată pe toată suprafată conform normativelor în vigoare.
  • Blocurile sunt prevazute cu lift si oferă o gamă diversificată de locuinţe, care variază în funcţie de suprafaţă şi număr de camere în 3 tipuri: garsoniere, 2, 3 camere.

Apartamentele si garsonierele din Belsugului Residence sunt au un aspect elegant si luminos, pardoseli din granit, contorizare separată ce optimizează consumul de apă caldă şi căldură, contorizare individuală pentru toate utilităţile cu citirea consumului din exteriorul apartamentului, reglare individuală a consumului de utilităţi. In jurul blocurilor sunt amenajate parcari pe care rezidentii le pot utiliza la liber.

DORITI MAI MULTE DETALII?

Contactati-ne chiar acum la telefon: 0749.11.55.11 sau pe email: belsuguluiresidence@gmail.com